VONK&ZONENPRODUCTIES  

NACHT VAN VONK

De Nacht van VONK was de eerste instantie van vijf schitterende avondvullende literaire festivals in DE Studio. Voor dit bruisende festival werd het gebouw van de hoogste zolder tot de diepste kelder gevuld met poëtische acts en zoveel meer. 

Zo kon u kennismaken met de bebaarde zeebonken van Barbaard, de toenmalige Dichter des Vaderlands Charles Ducal en zijn collega’s, het radioverhaal Rum en Roem, de poëten van lichte zeden van het Poëziebordeel, de ingetogen tentoonstelling HELLEMONDEN over de Groote Oorlog. Tijdens deze literaire nacht waar de vonken van afsprongen deden verder ook deze schitterende namen hun bijdrage: Wim Helsen, Charles Ducal, Leonard Nolens, Filip Jordens, Marnix Peeters, Joost De Vries, Ivo Victoria, Joke van Leeuwen, Franca Treur, Erik Spinoy, Jeroen Olyslaegers, Annelies Verbeke, Andy Fierens, Jeroen Leenders, Karl en Bjorn Eriksson, Louis Van Der Waal, Stan Lee Cole, Katharina Smets, Maarten Inghels, Allen Ginsberg, Maud Vanhauwaert, Stijn Vranken, Charlotte Van Den Broeck, Lies Van Gasse, Jan Ducheyne, Gène Bervoets.

Praktisch De Nacht van VONK vond plaats in DE Studio op zaterdag 22 november 2014 in DE Studio, Antwerpen. 

De Nacht van VONK is een organisatie van VONK & Zonen i.s.m. DE Studio en Villanella, met steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren en de stad Antwerpen.