VONK&ZONENPRODUCTIES  

NUFF SAID

‘NUFF SAID, een podium vol stad! Comedy, literatuur, muziek… Underground kruist hier elke maand de mainstream in een ongeëvenaard ‘NUFF SAID-recept. Nooit belegen, altijd vers.… ‘NUFF SAID werd groot in Antwerpen en vertakte tussendoor naar podia in andere steden als Brussel, Genk, Gent, Turnhout & Rotterdam. Elk podium kleurt een eigen flavour dankzij de verschillende hosts:

Johan Petit (Antwerpen + Turnhout)

Al ruim vijftien jaar is Johan Petit een gevestigde waarde in het theatercircuit. Zijn sappige Antwerpse vertelstijl, innemende naïviteit en typische anekdotiek maken van hem een meesterverteller.

Miss Elli (Brussel)  

Woordridders en slam poets kennen haar vooral als de bezielster van Mama’s Open Mic. Als er iemand het idee van een open podium belichaamt, dan kies je voor Miss Elli, zo dachten wij.

Erhan Demirci (Genk)

Ruilde als jonge gast het Limburgs dorpsleven voor het nog hardere “life in the ghetto” van Brussel. Raakte snel bekend op TV met de canvasreeks van ‘Nuff Said. Niet enkel als MC, maar vooral als gewiekst straatinterviewer pakte Erhan helemaal op scherm.

Maud Vanhauwaert (Gent)

Er is maar één dichterlijk universum met de naam Maud Vanhauwaert. Uniek en breed tegelijk. De poëzie komt bij Maud schijnbaar on-the-spot, en trekt iedereen van verwondering naar onvoorwaardelijk gehoorzamen. Wees gerust, streng is ze niet…

Arbi El Ayachi (Rotterdam)  

Arbi maakte vele stand-up-podia in Vlaanderen onveilig met de Hakims of Comedy. Op zoek naar nieuwe speelruimte stak hij onlangs de grens over en vond liefde en werk in Rotterdam. Geen betere MC dus voor deze andere funky havenstad dan de teddybeer van de Spoken Word.

‘Nuff Said wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van VONK & Zonen