VONK&ZONENPRODUCTIES  

VOYEURS IN BXL

In Voyeurs in BXL trekken schrijver-performers Carmien Michels en Max Greyson landinwaarts. Ze vertellen het verhaal van Barbara, die op zoek is naar een jeugdvriend, terwijl levende standbeelden haar begluren.Brussels illustrator Wide Vercnocke schept live metershoge beelden. Muzikanten Jolien Deley en Tim Coenen creëren een hymne, een lijflied, een soundtrack voor het nieuwe land. Het vijftal bedwelmt iedereeen met Ketjesvuur! oftewel Feu de Ket!

Credits

concept, tekst en spel: Carmien Michels en Max Greysonconcept, beeldverhaal en affiche: Wide Vercnockeconcept en muziek: Jolien Deley en Tim Coenenscenografie: Stef Depoverproductie: Artype vzw & LNVTcoproductie: VONK & Zonen & LNVT

Praktisch

Leeftijd: 15+Doelgroep: geschikt voor kleine en grote theaterzalenDuurtijd: 75 minutenSpeelperiode: te boeken vanaf maart 2019Boekingen en technische fiche via ruth (at) lnvt.beEen productie van ARType vzw en Vonk & Zonen met de steun van WALPURGIS, Pianofabriek en Passa Porta, Vlaams Fonds der Letteren.

Voorlopige speellijst

30/03/2019: Passa Porta Festival (première)02/04/2019: 30 CC Leuven25/04/2019: CC De Kern, Wilrijk

Voyeurs in BXL is een voorstelling van ARType vzw i.s.m. VONK & Zonen en LNVT en met de steun van WALPURGIS, Pianofabriek, Passa Porta en het Vlaams Fonds der Letteren.