VONK&ZONENPRODUCTIES  

HET POËZIEBORDEEL

Het Poëziebordeel plaatst dichters, of beter gezegd, hun stoute alter ego’s, in het weelderige interieur van een bordeel en presenteert hen als courtisanes van het woord.In privé-lezingen geeft elke dichter van lichte zeden zijn of haar meest intieme delen – woorden – bloot in de schemerzone van gedempt licht, sofa’s en chaises longues. Intussen vermaakt een bohémien volkje van dansers, zangeressen en muzikanten de wachtende klanten.Kortom: performance art in een liederlijk totaalconcept. Poëzie gedrenkt in een wellustige avond.Dompel u onder in een zintuiglijke wereld van verbeelding en verlangen. Het Poëziebordeel is gewaagd, suggestief en plezierig. Wanneer is de laatste keer dat u zo sprak over poëzie?

De dichters van lichte zeden zijn Kevin Bellemans, Inge Braeckman, Moya De Feyter, Els Dejonghe, Lotte Dodion, Jan Ducheyne, Astrid Haerens, Wim Helsen, Ruth Lasters, Sylvie Marie, Frank Mathay, Carmien Michels, Michaël Vandebril, Maud Vanhauwaert, Charlotte Van den Broeck, Lies Van Gasse, Stijn Vranken en Akim AJ Willems onder het waakzame, wulpse oog van de Madame, Ineke Van Nieuwenhove.

‘Poëziebordeel’ is een initiatief van Poëziebordeel vzw met VONK & Zonen als literaire partner, i.s.m. The Poetry Brothel, New York. The Poetry Brothel werd begin 2007 opgericht in New York door Stephanie Berger en Nicholas Adamski en heeft intussen filialen in meer dan acht steden zoals Los Angeles, New Orleans, Barcelona, Madrid, Bogota en Zurich.

Benieuwd? Bekijk foto’s van eerdere edities op : www.facebook.com/poeziebordeelVoor info en boekingen: contacteer info@poeziebordeel.be.