VONK&ZONENPRODUCTIES  

PARTIJ VOOR DE POËZIE PEEPSHOW

PARTIJ VOOR DE POËZIE PEEPSHOW | 25 JUNI 2021
 Op vrijdag 25/06  stelt de Partij voor de Poëzie een nieuw signaalgedicht voor in de peepshow.  Dat werd tijd!We vroegen aan Ruth Lasters, Stijn Vranken en Hind Eljadid om een cafégedicht te schrijven. Maar eerst neemt jong geweld het podium over: Renée, Rint Dens en Margot TimmermansNeem plaats in een hokje en gluur.
 

"Pas wanneer je in dat kotje staat, dat rode licht zijn werk doet, de klank weergaloos goed binnen komt, en je door dat gleufje staat te kijken dat je het snapt.  Het podium begint te draaien, de artiest begint te spelen, je ziet de ogen aan de overkant evenzeer blinken zoals die van jou, en we zijn vertrokken."  Dixit Jan Duchène, bezieler van de Parnassus Peepshow
 
 (De signaalgedichten zullen worden verspreid door Vlaanderen op bierviltjes.)

Praktisch  Waar? Tour & Taxis, BrusselWanneer? vrijdag 25 juniKostprijs?  12€Meer weten? Peepshow ParnassusTICKETS:  KLIK HIER Bent u geïnteresseerd om de Partij voor de Poëzie te boeken? Mail naar info@vonkenzonen.be om de voorwaarden te bespreken. (De precieze artiesten worden editie per editie geprogrammeerd.) 

Partij voor de Poëzie is een project van Jan Duchène en VONK & Zonen met steun van  Literatuur Vlaanderen.